€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Ofertă de nerefuzat, la Cinema Cityplex Tomis

Lungmetrajul "Paula" va putea fi vizionat începând de săptămâna aceasta

Ştire online publicată Joi, 05 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Lungmetrajul „Paula”, în regia lui Christian Schwochow, va fi distribuit în România începând de zilele acestea, în toate cinematografele din țară, inclusiv la Constanța. Din distribuția acestui film fac parte Carla Juri, Albrecht Schuch, Roxane Duran, Joel Basman și Stanley Weber.

Pelicula a obținut până acum numeroase premii, la Grande Locarno International Film Festival, Best Cinematography Bavarian Film Awards, Best Cinematograhy German Film Awards, Best Costume Design German Film Awards, Best Production Design German Film Awards.

Filmul va putea fi vizionat la Cinema Cityplex Tomis, vineri, 6 aprilie și sâmbătă, 7 aprilie, de la orele 14.30 și 19.30, după care luni, 9 aprilie, la 19.30, marți și miercuri, respectiv 10 și 11 aprilie, de la orele 17.30 și 20.30. Aici, spectatorii au o ofertă de nerefuzat, prețul unui bilet fiind doar zece lei.

Acțiunea filmului are loc undeva în nordul Germaniei, în anul 1900. Din momentul în care se întâlnesc, Paula Becker și Otto Modersohn simt o legătură specială. Pasiunea lor comună pentru pictură se transformă într-o mare dragoste. Se căsătoresc, dar viața de cuplu pe care o duc este departe de convențiile din timpul lor. Este o relație redată în culori bogate și accente îndrăznețe și care poartă cicatrici de luptă. De fapt, este la fel ca arta acestei tinere care va rămâne în istoria artei ca Paula Modersohn-Becker. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7162 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8162 secunde