Lumea teatrului românesc, în doliu. A murit o cunoscută actriță

645
1

Articole recomandate

Actrița Paula Sorescu-Lucian, soția actorului Ion Lucian, a murit, au anunțat reprezentanții Teatrului Excelsior, pe pagina de Facebook a instituției.

"Draga noastră colegă și prietenă, actrița Paula Sorescu-Lucian, ne-a părăsit. Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei", arată reprezentanții Teatrului Excelsior, potrivit Agerpres.

Vineri, între orele 12,00 — 16,30, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei va fi depus în foaierul teatrului, a declarat Anne Marie Ziegler, actriță la Excelsior.

Paula Sorescu-Lucian a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1969, la clasa profesorilor G.D. Loghin, Dem. Rădulescu și Adriana Piteșteanu. A fost repartizată la Teatrul "Barbu Delavrancea", devenit ulterior "Ion Vasilescu".

În 1972 a fost angajată la Teatrul "Ion Creangă", unde a jucat în numeroase spectacole, iar în perioada 2004 — 2012 s-a aflat în aproape toate spectacolele Teatrului Excelsior.




Comentează știrea

Vasilica Florina
17 martie 2016
Colaborare cu câștiguri din prima lună!

Colaborare cu câștiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Căutăm persoane din toate localitățile țării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câștigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă și cerem același lucru. Pentru mai multe informații, solicitați detalii unuia dintre membrii echipei noastre. Trimiteți un mail cu solicitarea "detalii" la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7015 secunde