"Lumea magică a teatrului" a adus talentul și culoarea la școala din Poarta Albă

260

Articole recomandate

Săptămâna "Școala Altfel" a debutat în forță, cu multă culoare și talent, la Școala Gimnazială nr.1 Poarta Albă. Ca în fiecare an, cadrele didactice și conducerea școlii, alături de elevi, inovează și se implică în noi și noi activități.


Ieri, începând cu ora 9,30, în Centrul Cultural al localității Poarta Albă, a avut loc concursul regional "Lumea magică a teatrului", proiect al Școlii Gimnaziale nr.1 din localitate. Festivalul de teatru este la cea de-a VIII-a ediție, iar numele său începe să fie din ce în ce mai cunoscut datorită talentului micilor actori și muncii de suflet depusă de profesorii și învățătorii coordonatori. 


"Prima secțiune a proiectului este cea de afiș publicitar în cadrul căreia participanții își valorifică talentul la desen, colaj, pictură pornind de la o poveste/piesă de teatru , iar cea de-a doua secțiune presupune punerea în scenă a unor piese de teatru sau povești dezvoltând astfel nu numai gustul artistic, ci și capacitățile de exprimare în domeniul teatral. Anul acesta avem parteneri din Constanța, Murfatlar, Bărăganu, Agigea, Odobești, Slatina, Craiova", ne-a declarat prof. Florentina Mangri, directorul Școlii nr.1. 


Din echipa de proiect fac parte prof. coordonator Oana-Roxana Cabuz, prof. Georgiana Carapcea, prof. pentru înv. primar Adriana Pîrvu, Florentina Țigmeanu, Adina Odică, Adrian Brădeanu. La finalul proiectului, elevii au fost răsplătiți de directorul Florentina Mangri și prof. metodist Ioana Dumitru din cadrul ISJ Constanța cu premii, dar și cu multe aplauze.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde