„Luca” vă invită la o serie de aventuri, pe Riviera italiană

172
„Luca” vă invită la o serie de aventuri, pe Riviera italiană - filme-1626019532.jpg

Articole de la același autor

Este vară, este soare, iar atunci când vreţi să scăpaţi de canicula de afară şi să faceţi altceva în afară de plajă, vă puteţi relaxa vizionând un film, în oricare din cinematografele constănţene. O sugestie pentru aceste zile toride este „Jaful secolului”, care aduce în atenţia tuturor banca Spaniei, unică, de altfel, o bancă absolut inaccesbilă, deci o bancă pe care nimeni nu ar putea s-o jefuiască vreodată. De ce? Pentru că nu există planuri ale băncii, nu există hărţi, nimic despre sistemul de proiectare al seifului. Este un mister absolut. În plus, şeful securităţii păzeşte banca ca pe propria viaţă. Aceasta este, de fapt, provocarea care îi aprinde interesul lui Tom, un geniu al ingineriei, care este hotărât să afle secretele seifului, şi să pătrundă în adâncurile băncii. Ţinta este o comoară de mult dispărută, care va fi adusă în seiful băncii pentru doar zece zile.

Condusă de Walter, expert în artă, echipa are doar zece zile la dispoziţie ca să pregătească jaful şi să reuşească să iasă de acolo. Zece zile ca să pună la cale planul şi doar 90 de minute să îl pună în aplicare: cele 90 de minute cât va dura meciul naţionalei Spaniei, din finala Cupei Mondiale, care va ţine ocupată atenţia miilor de fani ce se vor strânge pentru a urmări evenimentul pe ecranele-gigant amplasate chiar în faţa Băncii Spaniei.

Dacă aveţi copii îi puteţi duce la filmul „Luca”. Un băieţel simpatic, care trăieşte o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de îngheţată, paste şi nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtăşeşte aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracţia este ameninţată de un secret profund ţinut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafaţa oceanului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7268 secunde