€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Liviu Pop dă vina pe Guvernul Cioloș, în controversa privind manualele de sport și dirigenție

Ştire online publicată Luni, 31 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
„Aceste programe școlare s-au aprobat anul trecut, iar programele școlare au fost în concordanță cu programele cadru pe care anul trecut, în aprilie, Guvernul Cioloș, era ministru al Educației Adrian Curaj, a aprobat planul cadru pentru tot învățământul gimnazial. Noi nu am făcut altceva decât să punem în aplicare ordinul de ministru, care spune clar că pentru orice disciplină pe care poate să o aibă copilul în învățământul primar și nu numai trebuie să existe manual. (…) Eu nu pot să vin acum să modific aceste planuri cadru și nici programele școlare, pentru că a fost o dezbatere amplă și este împotriva legii să fac acest lucru”, a declarat Liviu Pop, luni dimineața, la postul Antena3.


Ministrul Educației, Liviu Pop, vrea manuale școlare pentru diverse sporturi, de la atletism, badminton, dans sportiv, baseball, gimnastică artistică, judo și până la lupte greco-romane, hochei pe gheață, hochei pe iarbă, softball și yachting, informează News.ro.

Pop a postat acest lucru vineri seară pe contul său de Facebook, „pentru informarea celor care încă nu au aflat". În enumerarea de 118 titluri și materii, pe lângă controversatul manual de Educației Fizică, se regăsesc 40 cu titulatura "Pregătire sportivă practică" la diverse sporturi.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.764 secunde