Liderii elevilor cer autorităților locale decontarea navetei și burse

168
1
Liderii elevilor cer autorităților locale decontarea navetei și burse - lideriielevilor-1437495626.jpg

Articole de la același autor

Asociația Elevilor din Constanța a depus, ieri, o cerere de chemare în judecată în contencios administrativ pentru decontarea integrală a navetei pentru elevii constănțeni, aceștia ridicând o excepție de neconstituționalitate care plafonează naveta pentru elevi la 26 de lei/3 km + 2/km.

Tot ieri, a fost depusă o cerere de chemare în judecată, în contencios-administrativ, la Tribunalul Constanța, împotriva Municipiului Constanța - prin primar și Consiliul Local Constanța, având ca obiect obligarea Consiliului Local Constanța la emiterea unei hotărâri, prin care să stabilească numărul și cuantumul burselor pentru elevii din municipiul Constanța.

"Municipiul Constanța este o excepție în rândul unităților administrativ-teritoriale, pentru că aici regula este nerespectarea legii educației. Am avut exemplul cu transportul în comun, acum cu bursele. Se poate observa foarte clar dezinteresul pentru educație al autori-tăților locale. Referitor la nedecontarea integrală a navetei, aceasta este o cauză principală a părăsirii timpurii a școlii în mediul rural", a declarat președintele Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda. 

Comentează știrea

profesor
22 iulie 2015
tupeu

Au tupeu si obraznicie nemasurata. astia vor fi viitorii politicieni niste analfabeti, anagramati, cu obrazul gros si cu tupeu cat cuprinde . pe la scoaal nu trec dar fac jocurile politice ale altora....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4119 secunde