Liceul "Traian" a făcut fericiți elevii din Grădina

424

Articole de la același autor

Timp de o săptămână, 15 elevi ai Școlii Gimnaziale Grădina au trăit o frumoasă amintire a vacanței de vară, fiind beneficiarii celei de-a doua ediții a proiectului "Traian Summer Camp".


Adunați toți în can-celarie, vineri ei aș-teptau să petreacă ultima aventură, progra-mată pe Insula Ovidiu.


Surorile Bianca și Ana Maria Parlapan, eleve la școala din Grădina, ne-au povestit că nu vor uita curând plimbarea cu autobuzul supraetajat, dar nici orele petrecute în laboratoarele Liceului "Traian". Întrebate cum au fost selectate, eleva Diana Daragiu avea să ne spună că de organizare s-a ocupat prof. Corina Purcărea, de la catedra de istorie. 


Inițiatoarea acestui proiect, prof. Oana Gabriela Staicu, catedra de limba și literatura română a Liceului "Traian", ne-a declarat la încheierea celei de-a doua ediții că se simte împlinită ca dascăl să vadă bucuria, mirarea și emoția pe chipul acestor copii și de aceea va merge mai departe.


La fel de încântați de fapta lor bună sunt și voluntarii aceluiași liceu. 


Ba mai mult, Laura Geoglovan, ab-solventă de Bac, afirma că deși nu va mai fi eleva acestei instituții se va preocupa ca la ediția de anul viitor a "Traian Summer Camp" să vină cu mai multe surprize. "Vom încerca să mutăm acest proiect la un alt nivel", a mai spus eleva-voluntară. La fel de entuziasmat era și un alt voluntar, Vlad Mustaca, elev în clasa a X-a, care nu ne-a ascuns și problemele din spatele organizării, gen întârzierile cu aprobările, "dar totul este bine când se termină cu bine", a adăugat el. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6658 secunde