Liceul TELECOM, beneficiarul unui important grant de peste 100.000 euro

545
Liceul TELECOM, beneficiarul unui important grant de peste 100.000 euro - liceultelecom-1479747061.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații se va derula prima reuniune din cadrul proiectului transnațional "Improving students and teachers skills in home automation", parteneri fiind unități școlare din Portugalia, Spania, Germania, Italia și Compania WATT UNIT SRL din Constanța.


Liceul beneficiază de un grant în valoare de 137.395 euro în cadrul singurului proiect acordat unei unități de învățământ preuniversitar din județul Constanța și abordează o temă cu un mare impact, și anume realizarea instalațiilor electrice de domotică - realizarea așa-numitelor "case inteligente". Scopul său este de a oferi tinerilor absolvenți de învățământ tehnic șansa de a ocupa un loc de muncă mai bun pe piața muncii din România și din UE, dezvoltându-le com-petențe cheie, de bază în domeniul instalațiilor de domotică. 


Printre activitățile cuprinse în proiect se numără șase reuniuni pe durata celor doi ani, prima și ultima reuniune fiind programate la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, activitate de formare profesională a cinci profesori specialiști din Româ-nia interesați de implementarea instalațiilor de domotică - la partenerul din Spania, dar și de formare a 14 elevi în domeniul instalațiilor de do-motică tot în Spania.


Începând de astăzi și până joi, 24 noiembrie, se va derula prima reuniune de proiect, la care vor participa reprezentanți ai partenerilor externi și interni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5213 secunde