Mai multe ştiri online:

Liceul Sportiv premiat pentru cei mai buni… actori

Ştire online publicată Joi, 28 Mai 2015. Autor: Simona ANGHEL
La cea de-a XI-a ediție a Concursului de Teatru Școlar „Spiritul lui Caragiale”, eveniment realizat de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „George Enescu” din Năvodari, coordonator profesor Vasile Coman, s-au înscris 23 de momente teatrale din plan local și național.

Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a participat pentru prima dată la acest eveniment, cu elevi ai Cercului de teatru dramatic „Thalia”, coordonați de profesorii Silvia Leucă și Simona Popescu.

Secțiunile la care s-au înscris au fost: adaptare, cu sceneta „Castravetele”, după schița „Despre cometă”, unde au obținut premiul I, dar și la monolog, respectiv rolul Crăcănel din comedia „D’ale carnavalului” și afiș, la ambele obținând Mențiuni.

Elevii implicați în acest succes sunt Adrian Jieanu, Alin Mihalache, Alexandru Agafiței, Simona Vintilă, Mădălina Iordache.

„Deoarece Trofeul Festivalului a mers anul acesta la București, ne-am propus ca anul viitor să-l păstrăm «acasă», așadar ne vom pregăti mai bine și vom demonstra că se poate. Doresc, de asemenea, să felicit organizatorii care au demonstrat încă o dată că Festivalul este, el însuși, un trofeu în rândul acestui tip de concursuri, precum și trupa Bibliotecii «Pontus Euxinus» Năvodari, coordonată de Abdul-Cair Latip, fost elev, al cărui coordonator am fost, actual student la actorie, și care a obținut Premiul de Excelență”, a declarat prof. Silvia Leucă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7124 secunde