Liceul "Ovidius"/ Elevii aduc rezultate frumoase și în vacanță

177
1
Liceul

Articole de la același autor

La sfârșitul lunii iulie, elevi din toată țara participă la Concursul Național de Proiecte de Mediu, de la Muncel, în județul Iași, competiție ajunsă acum la a XVII-a ediție.

Elevii ovidiști, ca în fiecare an, s-au remarcat în fața juriului format din profesori de la universități și institute de cercetări de prestigiu din Iași, obținând o medalie de bronz. Elevii Vlad Samargiu și Andrei Radoi, coordonați de prof. dr. Carmen Bucovală, în colaborare cu ONG Mare Nostrum, au prezentat un proiect legat de utilizarea recifelor artificiale la Marea Neagră. 


Președintele juriului, prof. univ. dr. Ionel Miron a apreciat proiectul prezentat de elevii constănțeni, subliniind importanța implicării tinerilor în măsuri eficiente de conservare a biodiversității locale. 



Comentează știrea

costy
24 iulie 2015
afaceri

Oportunitate foarte serioasa de castig acasa! Simplu, comod, convenabil, adica exact ceea ce cauti. Acum este timpul sa uiti alte oferte neserioase si sa incepi sa castigi imediat bani! Nu recrutezi oameni, ci doar desfasori o activitate interesanta si de viitor. Cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1396 secunde