Liceul "Nicolae Bălcescu" din Medgidia sprijină comunitatea din Satu Nou

697

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia organizează, săptămâna aceasta, conferința de prezentare a proiectului național pentru licee, "Euroscola 2018", organizat de Biroul de Informare a Parlamentului European în România (BIPE), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale (MEN).

Echipa liceului, formată din 24 elevi ai din clasele a XI-a A si a XI-a C, coordonați de profesoarele Elena Nechita și Gina Elena Șerban, a ales să promoveze proiectul european FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă.

Proiectul are ca obiectiv general pe termen lung creșterea calității vieții și combaterea sărăciei și excluziunii sociale la nivelul comunității marginalizate cu 46% populație de etnie romă - Satu Nou.

Evenimentul la care elevii și profesorii coordonatori vor prezenta activitățile pe care le-au organizat în cadrul acestui proiect va avea loc vineri, 5 octombrie, la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", începând cu ora 12. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7078 secunde