Liceul "Carmen Sylva" din Eforie, prezent la două competiții internaționale

253
Liceul

Articole de la același autor

Elevii de la Liceul Teoretic "Carmen Sylva" se pregătesc intens pentru competițiile internaționale la care vor participa anul acesta.

Astfel, elevii Mara Lacea și Florin Halalai, din clasa a VII-a, s-au calificat pentru competiția I3F din Indonezia, cu lucrarea "Studiul microclimatului în sălile de clasă cu dispozitivul de monitorizare a aerului Carmen Sylva DMA-CS". Competiția urmează să se desfășoare în perioada 6 - 9 aprilie.



De asemenea, trei elevi de clasa a XI-a, Ana Maria Olteanu, Delia Eremia și Alina Negraia, s-au calificat pentru competiția China Adolescents Science and Technology Innovation Contest cu lucrarea "Spectometru folosind un circuit integrat Carmen Sylva on-chip spectometru CSoCS". Potrivit reprezentanților unității școlare, lucrările au fost realizate de elevi care au câștigat premii la

ROSEF 2019 și care au participat, pe parcursul primului semestru, la "Școala de sâmbătă".


"O premieră pentru școala noastră este participarea la o competiție internațională de inventică a unei echipe de elevi din clasa a VII-a", au mai arătat reprezentanții instituției de învățământ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.319 secunde