Mai multe ştiri online:

Liceenii de la „Ovidius“ învață cum să facă planuri de afaceri

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Centrul de Resurse pentru Educație Economică Constanța și Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța au organizat, zilele trecute, faza județeană a concursului de planuri de afaceri pentru elevi, o competiție devenită tradițională. 
Concursul, inclus în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene al MEN, a fost câștigat de echipa ovidistă formată din Brianna Koutsios, Elena Marcu, Ioana-Patricia Oprișan, Antonia-Ioana Ștolea, Deniz Yazgan, cu un proiect despre agricultură și produse agricole de interes pentru domeniul farmaceutic.


Celelalte două premii au fost câștigate de către echipele Briana Bizineche, Maria Sânziana Cucu, Diana-Elena Ionescu, Andreea-Bianca Ioniță, Enisa Memet respectiv Miruna-Ioana Aioanei, Iulia-Sabina Ancuța, Andreea-Bianca Bădică, Alexia-Mihaela Harton, Vlad-Ionuț Pârșan. Toate cele trei echipe au fost îndrumate de Victor Mihalașcu.
Cele trei echipe premiate vor participa pe data de 16 mai la faza finală a aceluiași concurs ce sa va desfășura la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța.


Calitatea prezentărilor realizate de elevi, eforturile depuse de către profesorii coordonatori, au fost apreciate în mod deosebit de Alina Tudosă, una dintre profesoarele îndrumătoare de la Liceul Teoretic „George Călinescu”. Aceasta și-a exprimat speranța că, în viitor, mai mulți profesori își vor îndemna elevii să participe la aceste concursuri, ca modalitate de dezvoltare a creativității și competitivității acestora.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.729 secunde