Liceenii de la "Ovidius", inițiați în tehnologie și antreprenoriat

235
Liceenii de la

Articole recomandate

Echipa JA România a organizat și în acest an întâlniri cu reprezentanți din mediul de afaceri, pentru liceenii pasionați de tehnologie și științe exacte.

Întâlnirea cu elevii ovidiști a avut loc, ieri, în aula mică a Liceului Teoretic "Ovidius" Constanța și precede competiția Sci-Tech Challenge, programată pentru luna martie la Constanța.

Au participat ca voluntari din mediul de afaceri specialiștii din partea ExxonMobil Lavinia Dinu și Gary Robertson, operations manager în cadrul companiei.

Au mai participat elevii Tiberiu Florescu și Radu Cristea, clasa a XII-a, câștigători ai fazei europene, ediția a IV-a, precum și Călin Dorin, Senior Program Manager/ JA România și prof. Victor Mihalașcu, director al Centrului de Resurse pentru Educație Economică (CREE) Constanța.

Astăzi, începând cu ora 11, tot în aula mică se va desfășura o nouă ediție a școlii de afaceri pentru elevi, organizat de același CREE în colaborare cu DJST Constanța. La activitate vor participa elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, pasionați de educația antreprenorială, fiind programat și un concurs pe echipe în care ei își pot dezvolta abilitățile de comunicare, capacitatea de a explora lucruri noi privind domeniul afacerilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5472 secunde