Liceenii de la „Nicolae Titulescu” din Medgidia îi provoacă pe colegi să răspundă EcOprovocărilor

294
În ciuda perioadei pandemice pe care o traversează tot globul și a restricțiilor survenite, ecoambasadorii Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” Medgidia au continuat să desfășoare mai multe activități legate de protecția mediului din cadrul Proiectului Național Ecoprovocarea de acasă.

Întorși din tabără, liceenii din Medgidia coordonați de prof. Jenica Sava, cu forțe proaspete, s-au înscris la o nouă ediție a Concursului Național Ecoprovocarea, la secțiunea reciclare.

Cu toate că doi ani la rând au câștigat locul III, obținând ca premiu o tabără de leadership, în concurență aflându-se 29 de licee participante, liceenii din Medgidia nu au renunțat la lupta cu deșeurile.

Plecând de la exemplul personal, echipa îndeamnă toți elevii ce doresc să trăiască într-un mediu curat și sănătos să se alăture în concurs.

Acest proiect inedit, lansat de Asociația Viitor Plus, îi provoacă pe elevi să învețe despre mediu și mai ales să ia parte și să inițieze activități de reciclare.

Programul durează șapte luni, timp în care elevii care se înscriu la concurs trebuie să organizeze plantări, să strângă pet-uri sau să se implice în alte activități ce țin de educație de mediu.

Dacă vrei să fii schimbarea, hai în EcOprovocarea!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4929 secunde