€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

Lelia Rus Pîrvan, premiată la Sulmona

Ştire online publicată Vineri, 03 Noiembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Asociația „Ecsia Social Org” a fost prezentă, de curând, la Concursul Internațional de Artă Contemporană Sulmona 2017, unde a fost sărbătorit unul dintre cei mai longevivi artiști sulmonezi, Gaetano Pallozzi.

România a participat la această expoziție alături de Italia, SUA, Venezuela, Iran, Danemarca, Egipt, Bulgaria, Siria, Mexic. În cadrul expoziției, artiștii români au ocupat, anul acesta, un loc special în catalogul intitulat „Cealaltă jumătate a lui Ovidius”, sintagmă ce face referire la pandantul statuii lui Ovidiu, realizată de artistul Ettore Ferrari, cea care apare atât în orașul nostru, cât și în orașul Sulmona.

Precizăm că municipiul Constanța a fost prezent cu o parte din lucrările artiștilor care au mai fost expuse în Piața Ovidiu și în zona Cazino, în cadrul „Festivalului Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius”.

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, artiștii Răzvan Caratănase, din București, și Lelia Rus Pîrvan, din Constanța, au primit premii speciale din partea organizatorilor. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7538 secunde