Lecții online pentru elevii care se pregătesc de bacalaureat

Luni, 06 Aprilie 2020, 12:34
341
Elevii de clasa a XII-a pot participa, în această perioadă, la lecții online de pregătire pentru examenul de bacalaureat. Cursurile sunt organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" Constanța.

Inițiativa face parte din seria de activități prevăzute în protocolul de colaborare interinstituțională și urmărește sprijinirea elevilor în parcurgerea programei școlare pentru bacalaureat, în această perioadă de izolare impusă de situația epidemiologică înregistrată la nivel național.

Înscrierea se realizează în baza unui formular pus la dispoziție de către fiecare facultate, având în vedere disciplinele la care se suțin probe de examen, în baza unui program bine stabilit. Lecțiile se derulează prin intermediul platformei WebEx, sub formă de webinarii.

Inițiativa Universității "Ovidius" din Constanța contribuie în mod consistent la dezvoltarea competențelor necesare finalizării parcursului educațional preuniversitar pentru tinerii din clasele terminale.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3336 secunde