Lecție de istorie și de civism pentru elevii Școlii "Remus Opreanu"

840

Articole de la același autor

"Înarmați" cu mănuși, saci de gunoi, chef de muncă și multă veselie, elevii Școlii nr. 7 "Remus Opreanu" din Constanța au luat, ieri, cu asalt zona verde din perimetrul Edificiului Roman cu Mozaic din Constanța. I-au convins și pe părinți să li se alăture și, bineînțeles, nu au lipsit dascălii lor. S-au apucat de treabă dimineață, așa că la prânz deja strânseseră toate gunoaiele și învățaseră și despre istoria locului și despre vechiul Tomis, ale cărui ruine le-au curățat.

În total, peste 150 de elevi, părinți și cadre didactice ale Școlii nr. 7 "Remus Opreanu" s-au alăturat astfel tuturor celor care își doresc ca și orașul nostru să arate civilizat. Au ales una dintre cele mai frumoase zone ale Constanței tocmai pentru însemnătatea ei istorică, dar și din mândrie, fiind o porțiune foarte vizitată de turiști.

"Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei «Curățăm Constanța noastră». Și am profitat de această ocazie pentru a îmbina o lecție de istorie cu una de cultură civică", a declarat directorul unității de învățământ, prof. Aurora Suba. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Elevii au aflat utilitatea apelului 112
Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cazinoul pare că se dărâmă!"
Pagina a fost generata in 0.4713 secunde