Lecție de altruism pentru elevii din Valu lui Traian și Murfatlar

257
Lecție de altruism pentru elevii din Valu lui Traian și Murfatlar - lectiedealtruism-1492612019.jpg

Articole de la același autor

Liceul Teoretic Murfatlar a găzduit în preajma sărbătorilor pascale activități de creație și de voluntariat, prin care elevii și cadrele didactice au reușit, împreună, să aducă bucurie și zâmbete pe chipul unor colegi din clasele I-IV.

În colaborare cu voluntarii SNAC și profesorul psiholog coordonator Valentina Sandu, elevii și cadrele didactice care i-au îndrumat au donat hăinuțe și jucării și s-au mobilizat pentru a pregăti pachete cu alimente neperisabile, cozonaci, dulciuri, figurine și ouă de ciocolată, totul cu dorința de a le aduce bucurie și a le face o surpriză plăcută colegilor lor aflați în dificultate. 

Elevii clasei I B, coordonați de profesor pentru învățământul primar Dalila Agi-Amet, au confecționat felicitări și au încondeiat ouă alături de alti elevi de clasa I, coordonati de profesor pentru învățământul primar Daniela Danciu, de la Școala Gimnazială "Viceamiral Ioan Murgescu" Valu lui Traian, în cadrul unui parteneriat între școli.

Ouăle au fost dăruite apoi, cu mare drag, colegilor lor din clasele I-IV.

Pentru toți cei implicați a fost un nou prilej de a învăța că dăruind de fapt primești, de a socializa, de a se cunoaște mai bine și de a lega prietenii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4895 secunde