Lansare Interitus Dei, la Cityplex

449
Lansare Interitus Dei, la Cityplex - 40433327285052277667210000155178-1326660157.jpg
Anul acesta, trupa constănțeană Interitus Dei, se pregătește de lansarea unui nou material discografic. După o pauză de aproape trei ani, în 2012 formația va lansa cel de-al cincilea album din carieră și plănuiește și o reinventare muzicală.

Vineri, 20 ianuarie, de la orele 11:00, la Cityplex din Tomis Mall metaliștii își așteaptă fanii pentru lansarea celui mai nou videoclip intitulat "Strâga". Prezentarea videoclipului piesei extrase de pe viitorul album va fi însoțită și de proiecția "making of"-ului producției. Evenimentul este unul inedit atât pentru muzicieni, cât și pentru publicul de rock. Interitus Dei va deveni astfel prima trupă din România care lansează un videoclip într-o sală de cinema.

Single-ul "Strâga" este prima piesă în limba română a celor de la Interitus Dei, iar linia melodică aduce noi influențe în stilul deja consacrat al trupei. Piesa, interpretată în colaborare cu o cunoscută actriță, conține elemente specifice stilului folk metal, inspirate din mitologia populară românească. Strâga, după cum afirma Ruhan Terente, chitaristul trupei, este femininul de la strigoi, un simbol des vehiculat în cultura tradițională a românilor. Videoclipul este conceput asemeni unui scurt metraj, a cărui poveste membrii trupei vor s-o țină secretă pentru ca surpriza pentru public să fie una pe măsură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mihai Eminescu - omagiat la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.5896 secunde