Mai multe ştiri online:

Lansare de film "Ovidius", 50 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța și Sulmona

Ştire online publicată Vineri, 10 Noiembrie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
De Ziua Dobrogei, Asociația Ecsia Social Org îi invită pe constănțeni la Gala Finală a „Festivalului Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius”, unde va fi lansat filmul „Ovidius”, 50 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța și Sulmona. Evenimentul va avea loc marți, 14 noiembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Intrarea este liberă, iar ținuta de gală. 


„«Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius» este realizat de Asociația Ecsia Social ORG, în parteneriat cu «Universitatea Ovidius» din Constanța, singura universitate din lume care poartă numele poetului Ovidius, Primăria orașului Sulmona, perpetuând astfel o bună tradiție a colaborării dintre cele două orașe, Teatrul Național de Operă și Balet «Oleg Danovski», Associazione Culturale Giostra Cavalleresca di Sulmona și Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare, Asociația Artiști Dobrogeni Constanța. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța”, a explicat Dana Cojan, coordonatorul proiectului „Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius” 2017. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8266 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8542 secunde