Lansare de carte și workshop despre descoperirea de sine, la Constanța

113
Lansare de carte și workshop despre descoperirea de sine, la Constanța - workshopdespredescoperireadesine-1426849943.jpg

Articole de la același autor

Mihaela Stroe, sociolog, speaker motivațional, autor și specialist in comunicare nonverbală, își lansează, duminică, 22 martie, de la ora 18.00, în Biblioteca Colorată din Tomis Mall, cartea "În armonie cu mine!", iar de la ora 18.30, constănțenii sunt invitați să-și răspundă, în cadrul unui workshop, la câteva întrebări esențiale ale vieții și să se redescopere prin intermediul unor exerciții de conștientizare. "Ești invitat la un workshop transformațional care sigur te va incita să îți răspunzi la întrebările esențiale ale vieții: "cine sunt eu?", "ce vreau să fac cu viața mea?", "care sunt principiile mele de viață?", a transmis Mihaela Stroe. 


Citind cartea, oamenii vor învăța cum să fie în contact cu ei înșiși și să nu fie dependenți de nimeni, cum să-și seteze singuri principiile de viață și cum să aibă controlul propriei vieți prin acțiuni concrete declanșate de curaj. Totodată, participanții vor putea să-și reamintească câteva lucruri simple de viață, pe care să le pună imediat în aplicare. "Tema workshop-ului este "În armonie cu mine!" pentru ca o persoană în armonie cu sinele său adevărat știe ce vrea și știe să își recunoască nevoile. Scopul acestui workshop este de a-ți reaminti câteva lucruri simple de viață, pe care oricine le poate pune în aplicare imediat: cum să fii în contact cu tine și să nu fii dependent/ă de nimeni vreodată; cum să-ți setezi tu ce principii de viață te ghidează; cum să ai controlul vieții tale prin acțiuni concrete declanșate de curaj și de asumarea responsabilității asupra propriei tale vieți. Pe parcursul workshop-ului se vor face următoarele exerciții de conștientizare: "reflectează la viața ta!" "cum învăț din experiența mea?" "cum arată călătoria vieții mele?". Te așteptăm cu mare drag sa te redescoperi și să ai curajul de a-ți răspunde pe loc la întrebările provocatoare de mai sus", a mai spus Mihaela Stroe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde