Mai multe ştiri online:

Lansare de carte post-mortem

Ştire online publicată Joi, 14 Iulie 2016. Autor: Simona ANGHEL
Singura instituție care nu a luat vacanță și încă invită constănțenii la evenimente dintre cele mai diverse este Biblioteca Județeană „I.N. Roman”. 


În colaborare cu Cenaclul literar „Mihail Sadoveanu”, mâine, de la ora 17, va avea loc lansare post-mortem a volumului de poezii intitulat „Șoapte de dor”, scris de Mirel Stan.


O prezentare a cărții și autorului va fi oferită de George Mihalcea. Vor recita: Dobre Iohana April, Ligia Stemate și Aurel Lăzăroiu, cărora li se va alătura cu muzică folk Laurențiu Marinescu.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3818 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3414 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 3.5517 secunde