Lansare de carte politică

233
1
Lansare de carte politică - lansarecarte-1370016522.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 17.45, la standul editurii Paralela 45 din cadrul Târgului de Carte BOOKFEST, care se desfășoară, în aceste zile, la Romexpo București, va avea loc lansarea noii cărți a lui Remus Cernea, intitulată "Politica schimbării". 

Cartea conține o selecție dintre cele mai bune articole ale lui Remus Cernea din perioada 2008-2013, textele tratând teme privind campania electorală prezidențială din 2009, politica internă, protecția mediului, separarea dintre stat și biserică, libera cugetare, religia, drepturile omului, drepturile persoanelor LGBT, drepturile animalelor, etica, educația, evoluționismul, dar și teme culturale, istorice sau de politică externă. Multe dintre aceste articole sunt pe teme care au generat dezbateri publice, polemici și controverse aprinse în ultimii ani. 

Printre invitații care vor lua cuvântul, se numără criticul literar Ion Bogdan Lefter, profesorul de la SNSPA, și activistul civic Gabriel Andreescu, istoricul și profesorul de la SNSPA Adrian Niculescu.

Comentează știrea

Hai las-o balta
1 iunie 2013
Remus Cernea,un geniu neinteles

Cartea lui este un fel de Mein Kamph mioritic sau "Lupta mea cu Divinitatea". AM CONVINGEREA CA POLITICA SE POATE FACE INTR-UN MOD ONEST, PUTERNIC ANCORAT IN VALORI MORALE, FARA COMPROMISURI ....." spune Cernea. Daca tacea,filozof ramanea.Sa nu faci ce face popa Cernea, sa faci ce zice Cernea ! De exemplu sa nu intrati in Parlament prin mita politica sau prin sponsorizarea PSD-ului. Alianta cu baronii pesedisti se numeste onestitate. Remus Cernea crede ca nu s-a "compromis" prin sponsorizarea PSD-ului. Remus Cernea a pactizat cu Mazare poetul betoanelor,si cel mai mare dusman al spatiilor verzi. O filozofie ieftina si demagogia in politica se numeste "politica schimbarii" Ti-ai gresit meseria filozofule.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4704 secunde