€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Lansare de carte, la Universitatea "Ovidius"

Ştire online publicată Miercuri, 05 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Astăzi, de la ora 13.00, în Sala Senatului a Universității „Ovidius” din Constanța, va avea loc conferința susținută de profesorul Ioan Stanomir, cu tema „1918-2018. Un secol și semnificațiile lui. O recitire”. Dezbaterea nu se adresează doar studenților sau profesorilor, ci și celor interesați de evoluția României în ultima sută de ani.

Totodată, în cadrul evenimentului, va fi lansat și volumul „La Centenar. Recitind secolul României Mari”, despre care vor vorbi prof. univ. dr. Angelo Mitchievici și conf. univ. dr. Daniel Citirigă.

Ioan Stanomir este profesor în cadrul Facultății de Științe Politice, Universitatea București. De-a lungul timpului, a publicat o serie de volume în domenii precum istoria ideilor politice, constituționalism comparat, istoria comunismului.

Ioan Stanomir a fost președinte al comisiei prezidențiale de analiză a regimului politic și constituțional din România în perioada 2008-2009, iar între 2010 și 2012, președinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.

Nu în ultimul rând, profesorul Stanomir este una dintre cele mai cunoscute voci ale intelectualilor publici, fiind o prezență constantă în mass-media românești.

Această acțiune este organizată de Facultatea de Istorie și Științe Politice a Universității „Ovidius”, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor, filiala Dobrogea. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7344 secunde