Lansare de carte la Universitatea Maritimă

592
2
Lansare de carte la Universitatea Maritimă - fraier1312317945-1330504005.jpg
Mâine, de la ora 13.00, la Universitatea Maritimă din Constanța se va desfășura lansarea lucrării "Exploatarea Sistemelor Portuare", o carte elaborată de către ș.l. univ. dr. ing. Ovidiu Cupșa, ȋn colaborare cu asist. univ. dr. Cristina Dragomir.

Lucrarea "Exploatarea Sistemelor Portuare" are o abordare interdisciplinară, complexă, care împletește noțiuni de tehnologie portuară, termeni economici, noțiuni de management și juridice, care pot pune bazele înțelegerii acestui complex fenomen care este sistemul portuar. Ea a fost concepută ca un compendiu didactic, cu o prezentare facilă și ușor asimilabilă de către studentul sau masterandul care trebuie să dobândească noțiuni de actualitate într-un domeniu cu o mare viteză de evoluție: exploatarea sistemelor și a terminalelor portuare. 

Comentează știrea

Miron
29 februarie 2012
Nu se poate asa ceva !!!

Credeam ca nu voi comenta niciodata stiri/articole din ziar , dar asa ceva nu se poate: cum dracului a ajuns asta " lector universitar doctor inginer" ??? Am fost coleg cu tipul asta atat la institut cat si pe nava si nu excela in nimic... Din cauza asta a si parasit marinaria ! Poate ne spune pe unde si-a luat doctoratul: Omnia / Saguna / Dimitrie Cantemir / Spiru Haret / la Chisinau , si cum dracului a ajuns asta inginer din ofiter 3 mecanic pe nave comerciale ?!? Halal invatamant are tara asta , si mai vrem sa aiba si viitor cu asemenea " profesori"...!?! Fostii lui profesori din Institut nu se revolta cand aud asa ceva ??? Ce inseamna tupeul de tzigan parvenit !!! (apropo: si Genica Boerica are titlul de "doctor"... ). Nu ti-e rusine mai Ovidiu Cupsa ?!?

Ovidiu Cupsa
11 aprilie 2012
Raspuns

1. Doctoratul l-am luat la UMC. 2. Daca am fi fost colegi ati fi si dumneavoastra ingineri. licenta este in inginerie, iar pentru a deveni ofiter se sustine un examne de brevet. 3. Fostii mei profesori au fost la lansarea cartii si nu s-au revoltat. 4. Cu toata consideratia, daca sunteti atat de oripilat va invit la o discutie privata pentru a va da lamuririle necesare. aveti mai mult curaj si nu ramaneti sub masca anonimatului. 5. Cred ca deontologia profesionala nu ar trebui sa va pemita, stimati jurnalisti, sa permiteti publicarea unor comentarii in semenea termeni. Cu toata consideratia.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Răsturnare de situație la UMC
Pagina a fost generata in 0.188 secunde