Lansare de carte la Mangalia - "Sinteze de literatură română"

285
Lansare de carte la Mangalia -

Articole recomandate

La Clubul Artelor "Solteris" care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia va avea loc duminică, 19 martie, de la ora 15, lansarea cărții "Sinteze de literatură română", având ca autoare pe prof. Iuliana Corina Mihalache, directoare a Liceului Teoretic "Callatis". 


Invitați sunt prozatorul Ovidiu Dunăreanu, director al Editurii Ex Ponto, membru al Uniunii Scriitorilor din România, redactor șef al revistei Ex Ponto și scriitoarea Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, președintă a Clubului Artelor "Solteris".
 
Autoarea a mai publicat: "Simbolistică și poetică românească", "Mic dicționar de personaje feminine Sadoveniene", "Proiecte educative în activitatea extrașcolară", "Condiția femeii în lumea operei lui Sadoveanu. Tipologii" și numeroase articole în reviste de specialitate. 


Evenimentul va cuprinde și un moment susținut de tinerele talente de la Teatrul "Magic": Loredana Ionela Toader, Natalia Opriș, Raluca Tunsu, Adina Turnea, Emilia Șerban. O expoziție colectivă de pictură aparținând artiștilor din Kavarna (Bulgaria) va completa evenimentul cultural.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde