€ 4.6571
£ 5.1648
$ 4.0846

Mai multe ştiri online:

Lansare de carte la Centrul cultural "Elena Roizen" din Ovidiu

Ştire online publicată Vineri, 24 Februarie 2017. Autor: Simona ANGHEL
La Centrul cultural „Elena Roizen”, din localitatea Ovidiu, are loc, astăzi, de la ora 10.30, lansarea volumului „Elemente mitice precreștine și creștine, în colinda românească, Studiu folcloric”, autor prof. Aura Văceanu, publicat la Editura Etnologică din București, în decembrie 2016, cu o prefață de conf. univ. dr. Ioana Ruxandra Fruntelată, de la Universitatea București.

Gazdă va fi bibliotecara Marinela Conduleț, care îi va avea ca invitați pe primarul orașului Ovidiu, George Scupra, preot dr. Cornel Popescu, de la parohia Sfântul Ștefan, din Constanța, prof. de muzică Ioana Olga Bârlădeanu, scriitoare și traducătoare, prof. Alexandra Flora Munteanu, Aurel Lăzăroiu, președintele Cenaclului Mihail Sadoveanu, al Cercului Militar Con-stanța, solista de muzică populară, prof. Elena Chirică, prof. dr. Mirela Savin, de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu.

Vor participa, de asemenea, oameni de cultură ai orașului Ovidiu, elevi ai Liceului Teoretic „Ion Podaru”, din localitate, și membri ai Societății de Haiku din Constanța.

În program este prevăzut un moment artistic dedicat zilei de Dragobete, oferit de echipa Centrului cultural, sub conducerea actorului Ștefan Glință, dar și prelucrări folclorice semnate de Teodor Brediceanu (sursa youtube).

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8028 secunde