Lansare de carte: "Iubirea mai presus de stele"

230

Articole de la același autor

La Clubul Artelor "Solteris", care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, s-a lansat cartea "Iubirea mai presus de stele", având ca autoare pe distinsa profesoară Adina Lozinschi.

Cea de-a patra carte a fost prezentată de poetul și jurnalistul Sorin Roșca, redactorul șef al revistei literare "Metafora", membru al Uniunii Scriitorilor din România, și de scriitoarea Emilia Dabu, președinte al Clubului "Sol-

teris", membră a Uniunii Scriitorilor din România.

Artiștii cetății, oamenii de cultură au fost alături de prozatoarea Adina Lozin-schi, cea care readuce în prim planul existenței noastre sentimentul celest, care a fost dintotdeauna, iubirea. Alături de cele 12 proze scurte în care strălucesc "Toamnă de rubin", "Trandafirul", "Moștenirea literară", există și cinci eseuri de referință în care întâlnirea de la Mangalia cu Evgheni Evtușenko, laureat al festivalului Internațional "Zile și Nopți de literatură", organizat de USR în 2007, a rămas o clipă de neuitat în zestrea de frumusețe spirituală, primită în dar de autoare. Apărută la editura "Studis", coperta fiind semnată de pictorul Niculae Găgeanu, cu o prefață de Emilia Dabu, cartea devine un punct de referință în evoluția creației Adinei Lozinschi.

Un recital de muzică ușoară a fost susținut de minunata formație "Basarabeanca", alături de frumoșii artiști ai teatrului "Magic". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Cărturești
Pagina a fost generata in 1.1644 secunde