Lansare de carte dedicată Dobrogei, la Biblioteca Județeană

246
1
Lansare de carte dedicată Dobrogei,  la Biblioteca Județeană - lansaredecarte-1447438175.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, începând cu ora 16,30, în aula Bibliotecii Județene "I.N. Roman" va avea loc lansarea ediției anastatice a cărții "Dobrogea. O țară din povești", lucrare semnată de prof. Ion Simionescu, membru al Academiei Române.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană "I.N. Roman" din Constanța. Lucrarea va fi prezentată de prof. univ. dr. Aurelia Lăpușan și directorul adjunct al Centrului Cultural Județean "Teodor Burada", Silvia Țigmeanu. La eveniment va participa și prof. univ. dr. Gheorghe Dumitrașcu.

Tot în aula bibliotecii constănțene, va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 20,15, un program artistic susținut de grupul vocal "Giocoso" - profesor coordonator Rodica Iftime.

Tot la Biblioteca Județeană va avea loc, sâmbătă, și vernisajul expoziției de fotografie "Dobrogea sentimentală", în cadrul căreia vor fi expuse 50 de fotografii ale cursanților de la clasa de fotografie - profesor Iulia Pană. 

Comentează știrea

Doinita Balasa
14 noiembrie 2015
Invitatie la invatat !

E adevarat ca, nu ai mai avut in ultima perioada, in viata ta, nimic deosebit de invatat ?! Ei bine, e timpul sa inveti acum, ceva absolut nou si de viitor ! Inveti cum faci bani pe net ! Da, e real si verificat ! Convinge-te ! Doar accesand un CURS exceptionat si GRATUIT, de numai cateva zile, poti sa inveti, cu lux de amanunte, cum faci bani pe net! Te-ai hotarat cu seriozitate si vrei sa incepi si tu acest curs ? Ma bucur sincer ! Si-acum, tot ce mai ai de facut este, sa imi ceri toate detaliile, la adresa de email: [email protected] , cu textul : DA, vreau !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3396 secunde