Lansare de carte a unei jurnaliste de la TVR

217
Lansare de carte  a unei jurnaliste  de la TVR - lansarecarte-1441216337.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 17,30, la hotel "Aurora" din Mamaia, jurnalista Anda Docea își va lansa cartea de debut "Camere de hotel".

Jurnalist la TVR din 2003 și colaborator la săptămânalul "Dilema veche", Anda Docea a scris, între 2009 și 2014, pentru revista Tango, în formatele online și print. A publicat texte în volumele colective "Ficțiuni reale" (Editura Humanitas, 2013) și "Cele mai frumoase iubiri" (Editura Cărțile Tango, 2009).

"Camere de hotel", cartea de debut a autoarei, apărută anul acesta la Editura Herg Benet, este un volum de proză scurtă și a fost lansată, până acum, la București și Cluj-Napoca și în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest.

Un amestec de ficțiune, dragoste, viață și întâmplare, autoarea propune cititorilor săi prin această lectură să redefinească nehotărârea și să o facă mai ușor de tolerat. Să-ți spună că, din când în când, e în regulă să renunți, să nu știi ce vrei sau să te întorci din drum. Că fiecare are adevărul lui și că, de fapt, ce s-a petrecut în realitate nici nu prea contează. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Arhiepiscopie
Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Economie : ANAF a blocat conturile TVR
Pagina a fost generata in 0.953 secunde