Laborator modern de fizică la Liceul "Nicolae Bălcescu" din Medgidia

Marţi, 27 Octombrie 2020, 08:45
451
Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia are unul dintre cele mai moderne laboratoare din judeţul Constanţa. Acesta a fost realizat cu sprijinul Societăţii Naţionale Nuclearelectrica SA, fiind achiziţionată aparatură şi echipamente de ultimă generaţie.

„În cadrul campaniei de res-ponsabilitate socială corpora-tistă, Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a înţeles necesitatea continuării educaţiei într-un climat atrăgător şi modern. În acest sens, în anul şcolar 2019 – 2020, a demarat un proiect prin care liceul nostru a beneficiat de o sponsorizare în valoare de 132.500 de lei, pentru dotarea laboratorului de fizică cu echipamente moderne, care să faciliteze dobândirea unor cunoştinţe practice de către elevii liceului. În contextul pandemiei şi în scopul sprijinirii accesului la educaţie, proiectul se derulează şi în anul şcolar 2020 – 2021”, precizează directorul unităţii de învăţământ, prof. Marius Furtună.

Astfel, cu sprijinul companiei respective, au fost făcute achiziţii care au constat în mobilier şcolar, truse de fizică, laptop şi display interactiv. Elevii au acum la dispoziţie condiţii moderne de învăţare şi desfăşurare a orelor de fizică.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2492 secunde