La vară, arta va coborî pe plajă

372
Foaierul Hotelului "Ibis" a găzduit, în week-end, deschiderea oficială a unei expoziții româno – bulgare, activitate înscrisă în proiectul "Programul Turistului Artist", inițiat de Fundația "Menthor" în parteneriat cu Agenția de Afaceri - filiala Dobrich și Asociația Culturală Grand Show.
Proiectul își propune să introducă turiștii în zona artistică. Mai exact, operatorii din turism pot lua legătura cu organizatorii acțiunii, stabilind programe de consultanță artistică pentru turiștii de pe litoral. Astfel, artiștii vor merge pe plajă, în mijlocul turiștilor, unde vor juca teatru sau vor efectua sculpturi de ceramică, grafică sau sculptură.
"Teatrul are menirea de a te face să te cunoști pe tine, jucându-te cu stările tale", a spus actorul Liviu Manolache, implicat în proiect.
La eveniment a fost prezent și caricaturistul Leonte Năstase, care a făcut demonstrația măiestriei sale, spre deliciul celor prezenți. Au fost prezentate, de asemenea, lucrări semnate de Ana Maria Baciu și Gabriela Gheorghe, dar și de alți artiști locali.
Expoziția a fost vernisată de Alice Dinculescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8899 secunde