La Teatrul "Oleg Danovski", concert în premieră în România

181
1
La Teatrul

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța va avea loc concertul de deschidere al turneului național de concerte al sopranei Irina Iordăchescu și al basului rus Denis Sedov. În acest periplu liric, soliștii vor fi acompaniați de pianistul Ieronim Buga.


Concertul face parte din proiectul artistic inițiat de Agenția EvArt și se află sub Patronajul Consulatului General al Federației Ruse la Constanța, fiind dedicat împlinirii a 135 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice române-ruse. 


O adevărată "Feerie a muzicii", turneul reprezintă o premieră în cariera sopranei Irina Iordăchescu. Astfel, va fi mai aproape de publicul său și va prezenta un program special ales pentru acest turneu.  Biletele se achiziționează exclusiv de la casa de bilete a Teatrului "Oleg Danovski".




Comentează știrea

imitation hermes
20 noiembrie 2013
imitation hermes

hermes so kelly bag replica Stiri Cultură-Educație : La Teatrul "Oleg Danovski", concert în premieră în România | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online imitation hermes http://www.jakofi.dk/css/replica-of-hermes-birkin.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte pentru copii
Pagina a fost generata in 0.6632 secunde