La Targul Gaudeamus 2013, CUGET LIBER a obținut Trofeul Presei

192
2

Articole de la același autor

Târgul GAUDEAMUS Mamaia, ediția a V-a, a ajuns la final. Evenimentul, organizat de Radio România – echipa GAUDEAMUS și Radio Constanța/Radio Vacanța - s-a desfășurat în intervalul 11 – 15 august, sub semnul unei duble aniversări: 85 de ani de la prima transmisiune a Radio România (1 noiembrie 1928) și 20 de ani de la  lansarea Programului LECTURA – Târgurile GAUDEAMUS. 




În urma votului publicului vizitator, dar și a monitorizării realizate la nivel național, Trofeul Presei a revenit cotidianului "Cuget Liber" – secțiunea publicații și postului Litoral TV – secțiunea TV. Deși postul Radio Vacanța a primit cele mai numeroase voturi, dat fiind statutul său de organizator al evenimentului, nu a intrat în competiție; premiul pentru secțiunea radio nu a fost acordat. 


Conform tradiției, Premiile Târgului GAUDEAMUS Mamaia 2013 au fost decernate aseara si au revenit astfel: Trofeele GAUDEAMUS acordate expozanților prin Votul Publicului: locul 3 – Editura Humanitas, locul 2 – Editura RAO și locul 1 – Editura Nemira. "Cea mai râvnită carte a târgului" a fost desemnata, tot de către vizitatori, volumului "Aventurile lui Chilli Ramirez – Poveștile lui Gyuri" de Ioan Gyuri Pascu, publicat de editura Cartea DAATH.


Comentează știrea

CONSTANTEANUL
16 august 2013
TROFEU

BRAVO ! FELICITARI !

hmm
17 august 2013
vrajeala

Votul carui public? Praf in ochi...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Gala premiilor la Târgul GAUDEAMUS
Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert Nicole Cherry, la Jupiter
Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Doliu în cinematografia MONDIALĂ!
Pagina a fost generata in 0.4928 secunde