La Ovidiu, chiar va fi o "Școală Altfel"

182
La Ovidiu, chiar va fi o

Articole de la același autor

Cu ocazia programului național inițiat de Ministerul Educației și intitulat "Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", Primăria Ovidiu organizează, în perioada 18-22 aprilie, o serie de activități și programe educaționale dedicate copiilor din Ovidiu, Poiana și Culmea.

Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor, fie ei preșcolari sau elevi, dar și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curriculumul național, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte non-formale.

Săptămâna se va deschide, luni, 18 aprilie, la Școala din Nazarcea, cu o tabără de fotografie cu cei 66 de copii din învățământul primar, iar cu cei 51 de elevi de la gimnaziu vor fi organizate lecții de dans și realizarea unei coregrafii.

La Ovidiu, în sala Centrului cultural "Elena Roizen", 150 de elevi de la Liceul Tehnologic "Ion Podaru" și de la Școala nr. 2 vor participa la o dezbatere despre un stil de viață sănătos. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6011 secunde