La mulți ani tuturor învățătorilor constănțeni! Ce le-a transmis ministrul Sorin Câmpeanu de ziua lor

176
La mulți ani tuturor învățătorilor constănțeni!  Ce le-a transmis ministrul Sorin Câmpeanu de ziua lor - ziuainvatatorului-1433490651.jpg
Astăzi sunt sărbătoriți toți învățătorii din România, prilej pentru ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, de a face urări acestei bresle.


"În semn de prețuire a dăruirii pe care dumneavoastră, stimați dascăli, o oferiți, cu generozitate, școlarilor în fiecare zi, vă adresez azi, cu prilejul Zilei Învățătorului, cele mai alese gânduri, alături de urarea de «La mulți ani!»


Misiunea unui învățător nu este, nici pe departe, una ușoară: pe lângă arta de a transforma universul cunoașterii într-o incursiune atractivă, plină de ineditul descoperirii de sine și surpriza revelării noului în multiplele ipostaze ale învățării, dascălul însoțește copiii dincolo de pragul școlii, modelând caractere și marcând primii pași în lungul drum al devenirii lor. Ca personalitate de referință, învățătorul va reprezenta, mereu, termenul de comparație valoros, demn de urmat, capabil de autodepășire.

Mă bucur să regăsesc, în cariera de dascăl, tradiția învățământului de calitate, remarcabil prin creativitate, rigoare didactică, standarde înalte, efortul și dorința continuă de perfecționare, apte să ofere un răspuns pozitiv provocării copiilor: nevoia unei educații atractive și moderne.


La acest moment aniversar, doresc să îmi exprim considerația, aprecierea și respectul pentru munca dumneavoastră ferventă de a continua tradiția unei cariere ce a fost și va fi un model real de valorizare, dezvoltare și împlinire personală!".Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2499 secunde