La Facultatea de Educație Fizică, se dezbate evoluția programelor de kinetoterapie

290
La Facultatea  de Educație Fizică,  se dezbate evoluția programelor  de kinetoterapie - damian-1447348326.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în sala A1 a Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității "Ovidius", în calitate de coordonator în proiectul "PROKINETO - Program de consiliere și dezvoltare a aptitudinilor viitorilor specialiști în kinetoterapie", se va desfășura un nou workshop, cu titlul "De la stagiile de practică, la un loc de muncă".

După cum ne-a informat managerul de proiect, prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul facultății, săptămâna viitoare este programată o nouă întâlnire, de data aceasta cu tema "Corelarea cunoștințelor teoretice cu cele practice, fundament capacitativ în unitățile cu specific de kinetoterapie".

"În cadrul workshopurilor, vor susține prelegeri specialiști ai domeniului, consilieri, tutori din cadrul proiectului «Prokineto» care vor sintetiza aspecte legate de inserția pe piața muncii a studenților participanți în proiect și nu numai, de noutăți în ceea ce privește cunoștințele teoretice și punerea lor în practică, recuperarea medicală și orientări moderne ale evoluției situaționale în cazuistica actuală. Totodată, vor fi marcate evoluții ale programelor de kinetoterapie din țară și străinătate, comparații între programe și noutăți apărute în ultimul timp în profilaxia problemelor ridicate cu care se confruntă societatea de azi, de diferite categorii, respectiv vârstă, sex, capacități morfo-funcționale, practicanți ai anumitor sporturi etc.", a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde