Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


La Facultatea de Educație Fizică, se dezbate evoluția programelor de kinetoterapie

Ştire online publicată Vineri, 13 Noiembrie 2015. Autor: Simona ANGHEL
Mâine, în sala A1 a Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității „Ovidius”, în calitate de coordonator în proiectul „PROKINETO - Program de consiliere și dezvoltare a aptitudinilor viitorilor specialiști în kinetoterapie”, se va desfășura un nou workshop, cu titlul „De la stagiile de practică, la un loc de muncă”.

După cum ne-a informat managerul de proiect, prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul facultății, săptămâna viitoare este programată o nouă întâlnire, de data aceasta cu tema „Corelarea cunoștințelor teoretice cu cele practice, fundament capacitativ în unitățile cu specific de kinetoterapie”.

„În cadrul workshopurilor, vor susține prelegeri specialiști ai domeniului, consilieri, tutori din cadrul proiectului «Prokineto» care vor sintetiza aspecte legate de inserția pe piața muncii a studenților participanți în proiect și nu numai, de noutăți în ceea ce privește cunoștințele teoretice și punerea lor în practică, recuperarea medicală și orientări moderne ale evoluției situaționale în cazuistica actuală. Totodată, vor fi marcate evoluții ale programelor de kinetoterapie din țară și străinătate, comparații între programe și noutăți apărute în ultimul timp în profilaxia problemelor ridicate cu care se confruntă societatea de azi, de diferite categorii, respectiv vârstă, sex, capacități morfo-funcționale, practicanți ai anumitor sporturi etc.”, a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7971 secunde