La Club Doors, aniversarea durează trei zile și trei nopți

134
La Club Doors, aniversarea durează trei zile și trei nopți - clubdoors-1453473449.jpg

Articole de la același autor

Pentru Clubul Doors aniversarea celor 10 ani de existență a fost cel mai nimerit prilej pentru a organiza o aniversare… de poveste, ce a debutat vineri, 22 ianuarie, cu concertul trupei Subcarpați.

Recunoscut deja ca un spațiu de evenimente cu totul special în Constanța, Doors Club a găzduit, de-a lungul timpului, nume cunoscute precum: Mr. Big, Iyeoka, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Cargo, Vama, Șuie Paparude, Vița de Vie.

Pentru un sfârșit de săptămână memorabil, sunt programate alte două concerte de forță: sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 21, este rândul lui Dan Helciug și al formației Spitalul de Urgență să facă show, iar duminică, 24 ianuarie, de la ora 20.30, vor încânta publicul maeștrii jazz-ului Harry Tavitian & Cserey Csaba.

Cei interesați își pot procura biletele (inclusiv de la intrare) la prețul de 30 de lei - Dan Helciug & Spitalul de Urgență, respectiv 40 de lei - Harry Tavitian & Cserey Csaba, alături de Aida Tavitian (voce) și Florian Stoica (pian).

Și pentru că nu vorbim de orice aniversare, ci de un deceniu de existență, reprezentații Clubului Doors au dorit să le ureze miilor de fani de la malul mării "La mulți și armonioși ani, creativitate și spor tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături, cu speranța vie că lumea poate fi mai bună și mai frumoasă în condițiile în care ne implicăm să o facem să devină astfel!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară emoționantă  cu Ducu Bertzi
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei concerte de forță, la Club Doors
Pagina a fost generata in 0.429 secunde