La ce important eveniment participă Gabriela Bucovală

1898
22
La ce important eveniment participă Gabriela Bucovală - bucovala-1447348409.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 10, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, va avea loc prima ediție a simpozionului județean pentru profesorii de istorie cu titlul "Unitate în diversitate pe pământ dobrogean".

Evenimentul este ocazionat de celebrarea a 137 de ani de la revenirea Dobrogei la România, un moment istoric care este sărbătorit așa cum se cuvine și în unitățile școlare din județul Constanța prin numeroase activități educativ-artistice, precum expoziții de fotografie, spectacole, sesiuni de referate și comunicări științifice ale elevilor și profesorilor, concursuri tematice etc.

Organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, la simpozion vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice, de educație și cultură din Constanța.

În acest context, inspectorul școlar general prof. Zoia Gabriela Bucovală a declarat: "Ca în fiecare an, profesorii de istorie marchează Unirea Dobrogei cu România, eveniment unic pentru istoria țării noastre, prin multiple activități cultural-artistice. Este o zi cu o semnificație deosebită pentru fiecare constănțean, prin care se conștientizează importanța valorilor culturale, istorice și locale".

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Alt eveniment, mai important
12 noiembrie 2015
JOS STAN!

Mai puteti participa si la mult asteptatul eveniment, in direct! DEMITEREA LUI STAN, si daca doriti, puteti face chiar dumneavoastra coregrafia spectacolului! Adica, o demiteti pe STAN si veniti imediat la 28, cativa pasi distanta de isj, ca sa aplaudam impreuna plecarea in dispret si huiduieli a simbolului incompetentei, razbunarii si rautatii invatamantului constantean, STAN MIHAELA. Ce ziceti? O facem? Nu?! Nu?! Pai, de ce?! Tot insistati si ne-o indesati pe gat?! Solutia noastra ar fi mai convenabila pentru STAN!!! Pai altfel, ce sa facem?! Iar memoriu...?! Of, iar??? Ok, ok, incercam si asa, asteptam momentul! Rabdare, rabdare, rabdare! Ca motive s-au tot adunat!

Oda pentru STAN!
12 noiembrie 2015
Cu drag...mare de tine!

STAN, nu te incapatana, Scoala asta nu-i a ta! Cu delir si rautate, Locul tau e-n alta parte! Cu germana ce o stii, Poti sa stai prin balarii! Ca director, ca sa-ti spun, Ai facut din 28 cel mai de temut loc! Pentru noi, pentru copii, pentru cadrele ce stii Nu au timp sa te asculte, Nici dorinta sa te-nfrunte, Doar sictir si intoleranta Pentru a ta prostie si greata!

Alice Stanpocoj
12 noiembrie 2015
JOS, STAN!

Miga, Gami si Migami, Copa, Cobo si Coalmi, Far' de care nu se face Mare figuratie, Pe bancuta, pe-nserat, Mare conspiratie! Mico, Almi si Coalmi, Dirijori de performanta Strategi de speta joasa, Autori de facaturi, Piese de lepadaturi!!!

Cojo, draga Cojo!
12 noiembrie 2015
JOS STAN!

Cezar, mama, nu te teme, Nu vei pierde din putere, Tu pe Miha reusesti Sa o invrajbesti Intr-un hal fara de hal, Ca ne-o da cum ticluiesti Pe direct si fara teama!

Director foarte foarte suparat
12 noiembrie 2015
Aprobati-mi demisia

Sunt director pus de forma .Nu mai vreu sa ma mai joc de-a diretoratul.Intelegeti-ma ,nu sunt competent pe aceasta functie,mi-ati creat probleme in familie.De ce nu ma lasa ti sa plec?Poate cineva sa ma invete cum sa scap de aceasta povara,fara sa am probleme pe viitor?

De acord!
12 noiembrie 2015
JOS STAN!

De povara asta poti scapa chiar mai curand decat prevezi, oricum atarna pe tine ca o haina facuta din zale reci si ruginite, care lasa urme pe pielea ta si asa mancata de psoriazisul ce-ti incarca unghiile false cu scuame ale pielii moarte adunate in trairile tale isterice, inainte de a-ti administra pumnul de xanax...ce sa-i faci, orice biruinta cere si sacrificiu! Cat despre problemele pe viitor...?! Parerea mea este ca vei fi bantuita de ele pana la final, atata ura si resentimente ai provocat unor oameni care au gresit doar fiindca au existat paralel cu tine, incat acestea te vor urmari tot restul existentei tale si te vor urmari in cele mai ascunse cotloane ale gandirii tale! Sunt sigur sa asa va fi! Pariu?!

Răspuns la: Aprobati-mi demisia
Adăugat de : Director foarte foarte suparat, 12 noiembrie 2015
Sunt director pus de forma .Nu mai vreu sa ma mai joc de-a diretoratul.Intelegeti-ma ,nu sunt competent pe aceasta functie,mi-ati creat probleme in...
Zarurile sunt aruncate...
12 noiembrie 2015
Jocurile sunt facute!

Cu sau fara zoia, cu sau fara inspectorat, Stan are zilele numarate in scoala- jucarie! Nu va mai deranjati sa scrieti comentarii in proza sau versuri despre stimabila doamna director, nu mai faceti nici memorii, ptr ca e inutil! Traiectoria este stabilita si are o singura directie: afara! Iar spectacolul plecarii nu poate fi decat jalnic, asa cum a fost si reprezentatia înscăunării! La fel ca si domnia, de altfel...

Răspuns la: JOS STAN!
Adăugat de : Alt eveniment, mai important, 12 noiembrie 2015
Mai puteti participa si la mult asteptatul eveniment, in direct! DEMITEREA LUI STAN, si daca doriti, puteti face chiar dumneavoastra coregrafia...
Solutia
13 noiembrie 2015
pentru doamna director Stan Mihaela

ABUZ IN FUNCTIE, FRAUDA LA EXAMEN NATIONAL, FALS IN DOCUMENTE SCOLARE - sunt doar 3 din infractiunile cu care se poate ajunge in instanta! Cadrele didactice de la scoala 28 au fost prea indulgente cu dumneavoastra, doamna director! Au parcurs etapele ierarhice, au avut decenta de a face doar memorii si ceva mediatizare in cazul dumneavoastra. AMENINTAREA CADRELOR DIDACTICE SI INTENTIA DE A FRAUDA UMATOAREA EVALUARE NATIONALA reprezinta de asemenea infractiuni. Doar tupeul si sprijinul politic va mai mana in 'lupta", dar instanta isi va spune cuvantul. Instanta, scandal de presa, demiterea sau demisia? Alegerea va apartine. Cu cat veti decide mai repede, cu atat va fi mai bine, pentru toata lumea.

Prof de serviciu
13 noiembrie 2015
Zoia number ONE

ce moaca de asceta are.

Aceeasi solutie
13 noiembrie 2015
alte considerente

HARTUIREA, JIGNIREA, INGRADIREA DREPTURILOR ANGAJATILOR, MANAGEMENT DEFECTUOS, NERESPECTAREA LEGILOR SI REGULAMENTELOR IN VIGOARE, STIRBIREA PRESTIGIULUI INSTITUTIEI DE INVATAMANT, SANCTIONAREA NEJUSTIFICATA A CADRELOR DIDACTICE, MANIPULARE......mai vreti, doamna director? Sunt penale, sau civile? Nu sunt motive destul de intemeiate pentru a demisiona? Dar pentru a fi demisa? Iar "cireasa de pe tort" nu e aici!!! O pastram pentru memorii, daca nu va suparati! Cu "stima", angajatii sc 28

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1387 secunde