Klaus Iohannis: Accesul la internet nu se rezolvă de guvern, se rezolvă de operatorii privați

234
Klaus Iohannis: Accesul la internet nu se rezolvă de guvern, se rezolvă de operatorii privați - 1-1599669629.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a spus că încă se lucrează pentru ca toate școlile să poată avea acces la internet, în condițiile în care noul an școlar se va desfășura în condiții speciale. Șeful statului a mai spus, însă, că „Accesul la internet nu se rezolvă de guvern, se rezolvă de operatorii privați”, potrivit Digi24.


„Accesul la internet nu se rezolvă de guvern, se rezolvă de operatorii privați. Și da, se lucrează și la această chestiune, știu că au fost mai multe discuții cu operatorii și, pe parcurs, lucrurile se vor rezolva.


Însă, dacă ne uităm la ce dificultăți au fost de înlăturat, ce multe complicații au apărut și au trebuit rezolvate, cred că rezultatul este unul poate chiar neașteptat de pozitiv. Știți foarte bine că s-a discutat în fel și chip despre deschiderea anului școlar, dacă să înceapă, dacă să nu înceapă, discuții care s-au purtat în spațiul public.


Noi am fost convinși de la început că anul școlar trebuie să înceapă, copiii trebuie să se întoarcă la școală și peste tot unde apar probleme trebuie găsite soluții. Unele s-au găsit de către autoritățile centrale, altele s-au rezolvat de către autoritățile locale, altele s-au rezolvat chiar în școală sau în consiliul de administrație sau chiar rezolvări au venit din partea cadrelor didactice.


Deci chiar un efort comun, neobișnuit, intens, admirabil, pentru care am și ținut să mulțumesc la începutul intervenției mele, celor implicați”, a spus Klaus Iohannis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6413 secunde