O nouă destinație de timp liber

Kilipirim e pe faleza Cazinoului din Constanța

351
Kilipirim e pe faleza  Cazinoului din Constanța - img3959-1340979512.jpg
A șasea ediție de vară a Târgului Kilipirim, carte cu discount anunțat atractiv, s-a deschis pe faleza Cazinoului din Constanța.

Humanitas, Polirom, Nemira, Editura Trei, Corint si Multicart propun beletristică clasică și cele mai noi titluri recunoscute la nivel internațional. Curtea veche vine cu o gamă largă de carte de autocunoaștere și dezvoltare personală. Carte de spiritualitate și ezoterism de la editura Herald, iar enciclopedii documentare ne propune cea mai longevivă editură românească, editura Univers.

Pentru cei pasionați de călătorii, gastronomie și cunoaștere, editu-rile Aquila, House of Guides și Li-tera le oferă ghiduri turistice, hărți, atlase și cărți de bucate.

O ofertă bogată de cărți pentru copii de la editurile Girasol, Prut și Corint, completată și de o gamă de jucării la prețuri ușoare de vară.

Boutique-ul de accesorii așteaptă turiștii cu propuneri de frumoase amintiri de la malul mării: semne de carte, cărți poștale și reclame vintage pe suport de metal, ceasuri deșteptătoare, seturi magneți și notesuri.

Albume de artă, arhitectură și design, precum și albume de cultură urbană și fashion ale celor mai prestigioase edituri străine: Taschen, Penguin, Random House, Hachette, Frechmann si Ullmann ne sunt promise la prețuri speciale.

Târgul Kilipirim va fi deschis zilnic, până pe 5 august, cu un program de vizitare între orele 10,00 dimineață și miezul nopții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2541 secunde