Keanu Reeves îi aduce pe marile ecrane pe John Wick

303
Keanu Reeves îi aduce pe marile ecrane pe John Wick - keanureeves2-1558124319.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, aveți de ales între mai multe filme de calitate, exact așa cum v-ați obișnuit în fiecare weekend. Cinema Cityplex Tomis Mall vă așteaptă, în primul rând, la "John Wick3: Razboi total", cu Keanu Reeves, Jerome Flynn, Ian McShane, Halle Berry. 


Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetiști din lume. 


"Un detectiv afemeiat", cu Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali îl aduce în prim-plan pe Nick Larson, care este cel mai tare bodyguard și un detectiv privat ca nimeni altul. 
Astfel, când un tip misterios apelează la el pentru o misiune pe viață și pe moarte, să recupereze parfumul lui Cupidon, un parfum care te face să te îndrăgostești imediat de cel sau cea care îl folosește, Nick va dezlănțui haosul, și va face victimă după victimă, femeie sau bărbat, vinovat sau nevinovat, cu voia sau fără voia lui...
Pentru iubitorii filmelor de dramă și mister există pelicula "În flăcări", cu Ah In Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jeon. Timp de 148 minute veți avea ocazia să luați parte la aventurile lui Jongsu, un tânăr curier, care dă, în timpul unei livrări, din întâmplare peste Haemi, o tânără care locuia cândva în cartierul lui. 
Haemi îl roagă să aibă grijă de pisica ei cât timp va călători în Africa. La întoarcere, i-l prezintă pe Ben, un tip misterios pe care l-a întâlnit în călătorie. Într-o zi, Ben îi povestește lui Jongsu despre hobby-ul său cât se poate de neobișnuit.
Inspirat din povestirea scurtă "Arderea hambarelor" de Haruki Murakami, care face parte din volumul "Elefantul a dispărut", "În flăcări" este un thriller psihologic cu accente romantice în care un scriitor aspirant și un tip bogat devin rivali pentru dragostea aceleiași fete.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.376 secunde