€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

"Jocul umbrelor". Lansare de carte la Biblioteca Județeană

Ştire online publicată Miercuri, 01 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Biblioteca Județeană „I.N. Roman” din Constanța va găzdui, mâine, de la ora 17, lansarea volumului „Jocul umbrelor” al poetului constănțean Tănase Serea.

Volumul cuprinde poezii de dragoste, iar autorul îl consideră cel mai reușit din cele șase cărți publicate până în prezent.

Tânăr pensionar, Tănase Serea a lucrat mai bine de 40 de ani în Șantierul Naval Constanța. A cochetat dintotdeauna cu poezia și a activat vreme de 20 de ani la Cenaclul „Poesis” al profesorilor de literatură din Constanța. De ceva timp, este membru al Cenaclului „Mihail Sadoveanu” al Marinei Militare și este de părere că și-a cizelat foarte mult scriitura.

„Jocul umbrelor” este al șaselea volum publicat, după „Lumina singurătății”, din 1995, „Istoria tăcerii”, din 2000, „Cenușa iluziei”, din 2004, „Drumuri de cenușă”, din 2012, și „Poeme” - Antologie de versuri, din 2016.

Amfitrionul lansării va fi Aurel Lăzăroiu și vor expune referințe critice asupra volumului prof. univ. dr. Olga Duțu, președintele Clubului de Haiku Constanța, prof. Laura Văceanu, precum și prof. Flora Munteanu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.842 secunde