"Jocul umbrelor". Lansare de carte la Biblioteca Județeană

246

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană "I.N. Roman" din Constanța va găzdui, mâine, de la ora 17, lansarea volumului "Jocul umbrelor" al poetului constănțean Tănase Serea.

Volumul cuprinde poezii de dragoste, iar autorul îl consideră cel mai reușit din cele șase cărți publicate până în prezent.

Tânăr pensionar, Tănase Serea a lucrat mai bine de 40 de ani în Șantierul Naval Constanța. A cochetat dintotdeauna cu poezia și a activat vreme de 20 de ani la Cenaclul "Poesis" al profesorilor de literatură din Constanța. De ceva timp, este membru al Cenaclului "Mihail Sadoveanu" al Marinei Militare și este de părere că și-a cizelat foarte mult scriitura.

"Jocul umbrelor" este al șaselea volum publicat, după "Lumina singurătății", din 1995, "Istoria tăcerii", din 2000, "Cenușa iluziei", din 2004, "Drumuri de cenușă", din 2012, și "Poeme" - Antologie de versuri, din 2016.

Amfitrionul lansării va fi Aurel Lăzăroiu și vor expune referințe critice asupra volumului prof. univ. dr. Olga Duțu, președintele Clubului de Haiku Constanța, prof. Laura Văceanu, precum și prof. Flora Munteanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Bravii noștri veterani de război"
Pagina a fost generata in 0.4473 secunde