€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Joc istoric de strategie, la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu”

Ştire online publicată Vineri, 07 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Uniunea Democrată Tătară, în colaborare cu Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia, le-a făcut o surpriză elevilor, prezentându-le un joc istoric de strategie practicat pe întreg mapamondul. Copiii au avut ocazia să joace acest joc al minții și au fost încântați să afle că duminică pot participa la un concurs cu premii, în premieră pentru România. La propunerea Simonei Dănilă, Liliana Manolachi și Nicoleta Legian s-au oferit să sprijine acest proiect și au propus ziua de 5 iunie pentru joc și prezentare. 


În contextul dat, duminică, 9 iunie, la Casa de Cultură „I.N. Roman” din Medgidia, de la ora 10.00, va fi organizat un concurs de mangala cu premii, un sport al minții prezent pe patru continente, dar cu mici diferențe, principiul fiind același. Competiția este dedicată copiilor din clasele primare și gimnaziale. 


Uniunea Democrată Tătară organizează acest eveniment cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Medgidia, Asociației Community Aid Romania, Federației de Mangala din Turcia, Federației Mondială de Tokuz Kumalak și Foișor Market. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7641 secunde