"Isolation Turns Spatious", la Muzeul de Artă Constanța

227

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 17, Centrul de artă contemporană MORA din București, împreună cu Muzeul de Artă Constanța, vernisează expoziția de artă contemporană, cu tema "Isolation Turns Spatious".

Muzeul constănțean este partener în acest proiect alături de Asociația din Pod din București - promotorul de proiect, Centrul de Artă MORA, ARCUB, Creative Evolution, PAVILION - journal for politics and culture, PlayHouse Production și MindShop.

Evenimentul face parte dintr-un proiect cultural ce se dorește a fi un laborator al gândirii critice și artistice, o platformă de dezbatere educațional-creativă. Proiectul propune ca temă de explorare și dialog conceptul de "izolare" și reunește o serie de conferințe pe tema "Nearby Isolation", urmate de expoziția de artă contemporană "Isolation Turns Spatious", care va fi organizată, luna aceasta, la Muzeul de Artă din Constanța și în București, în ianuarie 2017.

Artiștii expozanți sunt Adriana Mereuță, Aneli Munteanu, Cristina Taraș, Eugen Rădescu, Irina Abaza, Mara Patriche și Mihaela Ciuștea. Expoziția va fi deschisă publicului, la Constanța, până la data de 3 decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte, la Muzeul de Artă
Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 0.5987 secunde