ISJ convoacă directorii

689
9
ISJ convoacă directorii - isjconvoaca-1488819801.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 10 martie, la ora 10, la Palatul Copiilor Constanța va avea loc ședința cu directorii unităților de învățământ.


Pe ordinea de zi sunt următoarele puncte: raport privind starea învățământului constănțean în semestrul I al anului școlar 2016-2017; precizări privind organizarea și desfășurarea simulării evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise a examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2016 - 2017; mobilități personal didactic 2017-2018; informări diverse.


Comentează știrea

profesor
7 martie 2017
prostia ne omoara

Bucovala a dovedit ca este incalificabil de incompetenta dar si de o irecuperabila inferioritate. Din toti angajatii ISj Bucovala este pe ultimul loc in toate preferintele.

Fanfaronul
7 martie 2017
O sluga PSD

Executa orbeste toate comenzile fanfaronului, Slugarnicia si combinatiile ilegale urmeaza sa fie platite in scurt timp. O sa bubuie toate in curand. Pentru fiecare abuz o sa-i ia 1000 de palme. Ne-am saturat de mitocaniile ciobanesti ale acestei slugi fara creier.

adevar
7 martie 2017
corect

Doinita Sarbu este depasita de situatie si trebuie sa plece din functie ! Mereu , de vina sunt copiii , ea este mare pedagog , dar fara sa demonstreze asta . Se vede in tot judetul ca invatatoarele cu proptele puse directoare nu fac fata , ba chiar unele , au dat in mintea copiilor si au reactii paranoice si schizoide ... Ceilalti sunt culpabilizati , ei sunt oile negre , ei produc neintelegeri , ei produc haos ... Tovarasa schimbata de Raducu pentru incompetenta , a fost repusa politic pe functie si cu complicitatea ,,tovaraselor'' din ISJConstanta , carora li se rupe de situatia scolilor din judet ...

Gina B
7 martie 2017
O sinistra perioada

sinistra, Nu trista. si perioada.

Tot Gina
7 martie 2017
Sluga si FANFARONUL

NEPRICEPUT SI INGANFAT, FANFARONUL PROTECTOR SI SLUGA AGRAMATA NE INTRISTEAZA PERIODIC.

IO
7 martie 2017
pentru Bucovala generalista

Fiindca ,asa cum afirmi, cunosti toate legile in vigoare, cat si pe cele care nu mai sunt in vigoare, iti reconand ca la sedinta sa le mai expui si directorilor de scoli, mai ales cei din judet, care au fost numiti directori doar ca sa aiba ore mai putine si sa fie in scoli cand au aceste ore. a, si sa nu uit, mai au o ocuatie ,tot de mari directori - sa faca cumparaturi

Gina B
7 martie 2017
Cumparaturi, pentru cine?

Le-am vazut prin mall, pe bucovala si pe una din slugile ei. Sluga, foarte atenta la carat sacosele. Astia ne conduc si cred ca le stiu pe toate.

Sunt o fiinta?
7 martie 2017
PROSTIA SI CUMETRIA

"Ura acuză fără să știe. Ura judecă fără să audă. Ura condamnă după bunul ei plac. Ea nu respectă nimic, crede că înfruntă un complot universal. La capătul puterilor, cuirasată în platoșa resentimentului ei, tranșează totul printr-o samavolnică și suverană ticăloșie. Urăsc, deci exist." (André Glucksmann, Discursul urii).- acest text expune limbut si convigator caracterul ticalos, saracacios si urat. Asa se petrec zilele in fortareata groazei din care toti se grabesc sa goneasca spre normalitate.

Pt Ginutza
7 martie 2017
Cine e FANFARONUL?

SAU POATE NE SPUNE CINEVA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5734 secunde