ISJ Constanța, schimbări în conducere. Cine este noul adjunct al "generalului" Bucovală

3468
30
ISJ Constanța, schimbări în conducere. Cine este noul adjunct al

Articole de la același autor

La finele lunii septembrie, prof. Andreea Artagea, prof. Iris Sarchizian și prof. Camelia Isabela Marcu se prezentau la concursul pentru ocuparea celor două funcții de inspector școlar general adjunct rămase neocupate. Reamintim că se întâmpla a patra oară când Ministerul Educației organiza pentru județul Constanța această… admitere.

Niciuna din cele trei candidate nu a reușit să întrunească punctajul necesar accederii pe această funcție, moment în care același minister ar fi urmat să numească prin detașare în interesul învățământului, pe 5 octombrie, alți doi profesori.

Cum însă prof. Marcu a contestat acest concurs, termenul de 5 octombrie nu a putut fi respectat, el prelungindu-se cam mult, întrucât răspunsul la contestație am aflat că ar fi sosit la 10 zile de la depunere.

Cert este că joi, 3 noiembrie, Ministerul Educației a transmis Inspectoratului Școlar Județean Constanța o nouă organigramă, în care prof. Alina Codreanu este inspector general adjunct numit cu concurs, iar prof. Monica Oana Nuțu este numită pe aceeași funcție, dar cu detașare în interesul învățământului, până la anunțarea unui nou concurs. Cel de-al treilea post de general adjunct s-a… dizolvat, el fiind "redirecționat" către departamentul management.

Cât despre prof. Monica Nuțu, profesor titular de limba și literatura română la Școala Gimnazială Nr. 1 din Eforie Nord, trebuie spus că se numără printre participanții la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna. Și pentru că la proba scrisă a obținut 42,5, iar la probele orale 45 puncte la CV și 47,7 la interviu, prof. Nuțu ar putea să preia conducerea acestui liceu, în timp ce contracandidata sa, actuala directoare Daniela Cristea, cu un punctaj "sensibil" mai mic, ar putea fi directorul adjunct.

Rămâne de văzut la jumătatea lunii decembrie, pe 16, cum va arăta lista finală a directorilor și directorilor adjuncți care vor conduce în următorii patru ani o parte dintre unitățile de învățământ constănțene, întrucât câteva zeci dintre cei care dețin acum conducerea nu au reușit să treacă fie de proba scrisă, fie de proba CV-ului.

Teoretic, acest concurs la Constanța se află acum în faza reprogramărilor, câțiva dintre candidați nereușind să susțină probele ca urmare a unor probleme apărute în cadrul comisiilor de examinare.

Comentează știrea

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
felicitari d-nei Nutu
4 noiembrie 2016
daca a obtinut 42 de puncte la scris merita sa fie general adjunct

felicitari doamna! pentru oamenii care se prezinta la concursuri si au punctaj bun este argumentul cel mai bun sa primeasca o functie, dar pentru cei ce asteapta pomeni la usa sa fie propusi fara sa transpire.....tot dispretul!

uite popa nu e popa
4 noiembrie 2016
ne jucam de-a organigrama cu 2, nu cu 2 ca cu 3, nu-i cu 3 ca e cu 2 generali

ce rahaturi sunt astea? Popescu si Campeanu

OAMENI NOI
4 noiembrie 2016
suna bine 41 de punte

da, bravo, daca e prin concurs , a invatat profesoara!

autentic
4 noiembrie 2016
tot respectul pentru cei ce se in scriu la concurs

incep sa se miste lucrurile, mai multe sesizari ar face si mai bine invatamantului constantean! aveti sprijinul actualului ministru!

Eu cu cine votez?
4 noiembrie 2016
Fara politica in scoli!

Domnule Ministru,incep sa-mi dau seama ca sunteti un farseur! Ati afirmat că politicul dăunează invatamintului ,dar ati numit o vasnica consiliera PSD,a purcelei de Cumpăna .HALAL MINISTRU !

Murphy
5 noiembrie 2016
Olaaaa !

Mai mult vaca dacat purcea , de Cumpana desigur ! Si....acu'i acu' , cine mai poate distruge Mafia makedonesca ajunsa la furat, inainte frati mokani, ca am ajuns noi la putere, makedonii beliti si jerpeliti, jgarciti care nu dau telefon la 112 cand le ia foc casa, alegand metoda cea mai ieftina, dand un sms la 112 cu textul " ARDEEEE " !....hiniti acuma ripidi.....

Poteica
5 noiembrie 2016
generalii-ATENTIE !!!!

Important nu este din ce partid face parte, acestea-s rautati! important este ca aceasta doamna Nutu Oana a obtinut la scris 42 de puncte din maxim 50. (concurs directori). un asa punctaj mare a obtinut doar doamna Marcu Isabela, 45, 75, scris (concurs general adjunct). celelalte probe, CV si interviul sunt subiective, deoarece unii au doctoratul (plagiat ce-i drept 99%, ptr ca dupa "89 nu avem cum sa dam peste 65.000 de doctorate fara sa se inregistreze o imbunatatire in nici un domeniu de activitate al tarii), altii au hartii obtinute pe relatii iar interviul este cea mai subiectiva proba. ca sa evaluezi un plan de dezvoltare institutionala trebuie ca tu sa fii un analist fin si sa faci dovada ca ai conceput/elaborat tu cel putin in cariera ta profesionala un plan/proiect de o asa finete. ori din comisie mai fac parte si cadre didactice care nu au cel putin gradul didactic al celui evaluat sau realizarile din CV -ul evaluatului. s-a dus in derizoriu munca unor candidati. in concluzie FELICITARI DOAMNA NUTU pentru punctajul obtinut in mod special la scris! pentru comentatorii rautaciosi, va sugerez sa mergeti la concurs si abia apoi sa faceti comentarii. aceasta-i ordinea! prezenta la concurs, sa vedem punctajul vostru si apoi stam la o dezbatere cu curajul de a scrie numele si prenumele in clar aici cand iti sustii denigrarea....

Cunoscator
5 noiembrie 2016
ATENTIE

IN PRIMUL RAND INSPECTOR GENERAL ADJUNCT - pentru neica nimeni? Adica, scuze...pentru o consiliera PSD de la Cumpana!!!!!!!! RUSINE......credeam ca trebuie sa aibe anumite rezultate, nu neaparat la concursul de director......au obtinut si alti candidati punctaje bune si nu au fost numiti in aceasta functie!

X
5 noiembrie 2016
Mai bine una care nu s-a facut cunoscuta prin prostie!

Il vroiati pe Miu? Cei vechi au aratat de ce sunt in stare. Hai sa mai asteptam putin inainte sa dam verdicte! Nimeni nu va fi pe placul tuturor, dar, macar, cea numita nu s-a compromis in nici un fel pana acum. Sa vedem cum va fi. Oricum se va organiza un nou concurs. Am vazut ca interviul e totul. Daca n-o s-o placa Generalul, o va executa ca pe Marcu!

Zoya
5 noiembrie 2016
Am demisia la minister

Pleaca mai repede bucovalo. Ne-am saturate de teatrul tau ieftin si machidonesc. Pleaca la oile tale. Nutu esti asteptata cu furci si topoare dupa usa. Sa plece bucovalele si incompetentele.

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2768 secunde