ISJ Constanța în ședință cu directorii unităților private

410
ISJ Constanța în ședință cu directorii unităților private - palatulcopiilor-1632816715.jpg
După ce, săptămâna trecută, timp de trei zile, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-a aflat în ședință cu directorii unităților de învățământ de stat, astăzi este programată, la Palatul Copiilor, întâlnirea cu directorii unităților de învățământ preuniversitar privat.
Conform informațiilor oferite pe pagina de Facebook a ISJ Constanța, temele abordate cu directorii învățământului de stat au fost:

• actualizarea bazelor de date cu elevii și cadrele didactice de la nivelul județului;

• precizări privind susținerea gradelor didactice în acest an școlar;

• reactualizarea numărului de membri ai Consiliilor de Administrație din cadrul unităților de învățământ, conform legislației în vigoare;

• discuții premergătoare organizării simulărilor pentru examenele naționale;

• aplicarea procedurală corectă a Ordinului comun al Ministerului Educației nr. 5196/3.09.2021 și Ministerului Sănătății nr. 1756/3.09.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;

• asigurarea suportului legal cu privire la organizarea concursului/testării la nivel de unitate de învățământ preuniversitar pentru posturile și catedrele rămase neocupate după data de 13.09.2021.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3431 secunde