ISJ Constanța: dezbatere publică pentru desemnarea directorilor de școală

4522
116
ISJ Constanța: dezbatere publică pentru  desemnarea directorilor  de școală - isjalansat-1441825548.jpg

Articole de la același autor

Așa cum era de așteptat, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a lansat ieri dezbaterea publică a Proiectului metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar cu personalitate juridică.

Conform adresei trimise de Ministerul Educației, ISJ are obligația "de a studia acest proiect și de a-l trimite spre analiză tuturor factorilor interesați: cadre didactice, organizații sindicale reprezentative la nivel de sector învățământ locale și județene, autorități ale administrației publice locale etc.", se mai arată în adresă.

Cu certitudine, prin intermediul presei, angajații sistemului de învățământ constănțean vor afla care sunt modificările pe care colegii le-au propus la acest proiect foarte important. 

Comentează știrea

116 comentarii. Pagina 1 din 12. Click pe pagina dorită : 1 2 ...12 
Doar pentru cei interesati
10 septembrie 2015
Jos regimul dictatorial al lui Stan!

Vrem o scoala normala, vrem corectitudine si respect! Vrem ca institutiile abilitate sa ia masuri!, nu vrem sa mai fim mintiti!

Pentru ISJ C-ta
10 septembrie 2015
Activitatea manageriala a directoarei Stan

Nu treceti cu vederea Iata pentru Doamna BUCOVALA Raspunsul Corpului de Control publicat in presa, privind SC 28:" De asemenea, au fost identificate probleme legate de derularea concursurilor școlare locale și județene, gestionate defectuos chiar de către reprezentați ai ISJ Constanța. Alte probleme constatate vizează note modificate la lucrările elevilor, aspecte legate de componența și activitatea comisiei pentru combaterea violenței în școală, completarea cataloagelor cu instrumente de scris degradabile în timp și/sau ușor de sters, cataloage cu note modificate, funcționarea în anii anteriori a unui after school pentru care nu au fost identificate documentele/aprobările specifice, încasarea ilegală a unor sume de bani, suspiciuni legate de completarea procesele verbale ale Consiliului profesoral etc. Pentru toate toate disfuncționalitățile menționate mai sus, echipa ministerială de control a solicitat monitorizarea instituției de învățământ de către ISJ Constanța, inființarea unei comisii care să analizeze punctual aspectele menționate în raportul final, iar pentru faptele care exced cadrul legal vor fi sesizate organele de specialitate, după caz.)" In raspunsul Corpului de Control, se arata ca dupa controlul efectuat la SCOALA 28 Constanta au fost descoperite mai multe abateri ale directoarei, managementul defectuos, abuzuri in functie si chiar fapte penale.Cand veti face public raportul Corpului de control, cand il veti prezenta macar colectivului de cadre didactice ale scolii? De ce ati mai mandatat acelasi director - STAN MIHAELA-sa conduca o scoala cu reputatie buna candva ? Chiar vreti sa o distrugeti de tot?!?!

Cadre didactice
10 septembrie 2015
Sc. 28

Scoala 28 adaugati minciuna Tot despre Stan: In data de 19.06.2015 in ziarul ZIUA de Constanta a aparut un articol in care ea se spunea ca Ministerul invatamantului a efectuat in lunile ianuarie februarie un control la scoala 28, iar faptele aratate in memoriile cadrelor didactice si toate acuzatiile au fost demontate. In realitate, corpul de control al MECS a ajuns la SC 28 in 22.06.2015, a negat existenta vreunui control in perioada aratata( acest lucru se poate verifica usor prin registrul de inspectii), si a terminat controlul in 26.06.2015. Multe dintre neregulile sesizate au aparut de curand in presa, ca raspuns al MECS catre CUGET LIBER. D-na Stan minte cum respira, in majoritatea situatiilor, dar acesta este un exemplu concret, verificabil in scris.ISJ se face ca nu vede, ministerul nu a luat nicio masura.MINT IN COR.

Cadre didactice
10 septembrie 2015
Dovada minciunii

Iata - extras din Ziarul Ziua de Constanta Memoriul depus de cadrele didactice ale unității școlare la Ministerul Educației poate fi vizualizat pe site-ul cotidianului ZIUA de Constanța, la secțiunea "Documente". Ce spune directorul Mihaela Stan Directorul unității școlare, Mihaela Stan, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, că "toate punctele din memoriu au fost demontate". "În lunile ianuarie-februarie 2015, a fost o comisie de la Ministerul Educație, care a ridicat mai multe documente. Toate punctele din memoriu au fost demontate", a precizat Mihaela Stan. Precizăm că Mihaela Stan este soția viceprimarului municipiului Constanța Gabriel Stan.

Profesor
10 septembrie 2015
Aiurea !

"Dezbaterile" astea sunt praf in ochii prostilor ! Metodologia este gata, jocurile sunt facute !

cetatean cu mari asteptari
10 septembrie 2015
te asteptam, isj

Da, vrem si noi sa vedem putina implicare, putina miscare. Metodologia asta, ca orice lege de altfel, este FACUTA PENTRU A NU FI RESPECTATA. Si n-o fi inspectoratul mai catolic decat Papa... veniti cu ceva mai serios, mai palpabil. Avem asteptari mari de la dumneavoastra. Daca nu puteti, sa vina alt inspector la rand! Poate, poate...

alt profesor
10 septembrie 2015
Si zarurile sunt aruncate...

Asa e, bine ca nu se da intai concursul, si abia dupa aceea sa se aprobe minunata metodologie! Nu se aplica nimic, dovezile sa fie-adica DOSARUL, ala este important!

Răspuns la: Aiurea !
Adăugat de : Profesor, 10 septembrie 2015
"Dezbaterile" astea sunt praf in ochii prostilor ! Metodologia este gata, jocurile sunt facute !
Cruella si Vaduva Neagra
10 septembrie 2015
Si noi asteptam

Ce asteptam? Pai asteptam si noi concursul, sa fim cum s-ar zice "legitime", ca asa...se tot iau de noi astia de la scoala-jucarie, chiar nu stim ce au cu noi, zau...Nu ne lasa sa facem nimic, noi ne aranjam de fiecare data lucrurile ptr. CP, cum sa se voteze, cum sa mai atragem noi adepti, dar suntem foarte dezamagite si chiar frustrate, ca in ultilul timp nu prea se mai inghesuie sustinatorii. Ba chiar ne-au parasit si unii dintre cei vechi si loiali regimului. Ei, niste nesimtiti, da-i naibii! In plus, au plecat si educatoarele de la ABC ( cu tot cu gradinita ABC, bineinteles), si ne-au lasat cu buza umflata. Acum tinem cu dintii si cu ghearele, cu tot ce ne-a mai ramas, de grupul acesta devotat de sustinatori! Speram sa nu ne paraseasca si ei, stiti, ca unii sunt detasati, altii suplinitori...Gata, ca trebuie sa intram la vopsit si la coafat, ca suntem la stilist. Ne facem frumoase pentru festivitate. Cum care festivitate? Ati innebunit, nu stiti? Cea de incepere a noului an scolar...daca il mai prindem in functie!

Tot C si V.N.
10 septembrie 2015
Am uitat ceva!

Sa ne anuntati si pe noi cand se aproba metodologia, ca noi avem multa treaba acum, cu consilii, clase, cu nebunii astia de la scoala, care se tot baga in seama, bagaciosii naibii, cu tot felul de chestii. Si mai suntem si monitorizate! Hai pa, pupici, fetelor. Mai vorbim!

Stimata Cruella
10 septembrie 2015
si prietena ei, bineinteles

Ai dreptate, ai zilele numarate in functia de director, dar te sfatuim sa te lupti, nu te lasa! Lupta-te pana la ultima picatura de... manipulare, te-or mai fi parasit unii dintre adepti, dar ti-au ramas cei mai importanti, adica Consiliul de administratie, ales cat se poate de corect ( stiti voi cum), prin vot secret, "conform prevederilor legale in vigoare". Multa bafta! Cu dragoste, un vesnic si infocat admirator

116 comentarii. Pagina 1 din 12. Click pe pagina dorită : 1 2 ...12 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7718 secunde